Lid op de middenstip:  Jolon Drabbe, Drabbe Elektrotechniek & Beveiligingssystemen BV

[one_half]Mede dankzij zijn betrokkenheid bij de realisatie van de nieuwe kleedruimtes heeft Jolon Drabbe sinds ruim een jaar binding met V.V. Almkerk. Jolon woont met zijn vrouw Angela en hun drie kinderen Maxime, Luca en Matthieu in Hank. “Ondanks mijn jarenlange lidmaatschap bij Be Ready te Hank, is mijn voetbalcarrière nooit echt van de grond gekomen.”

Jolon Drabbe is directeur-eigenaar van Drabbe Elektrotechniek en Beveiligingssystemen te Werkendam. “Bij ons vind je twee bedrijven onder één dak, beide bedrijven zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied met een breed aanbod in producten en diensten. Raakvlakken zijn er ook volop. Daarom werken beide bedrijven waar nodig en waar mogelijk samen bij de realisatie van integrale oplossingen, waarvan de klant het gemak en de financiële voordelen ervaart.”

Drabbe’s werkgebied omvat in het bijzonder regio’s, gemeenten en dorpskernen rondom de thuisbasis Werkendam in het Land van Heusden en Altena, hierbij te denken aan de regio’s Dongemond en Drechtsteden en de gemeenten Woudrichem, Aalburg, Geertruidenberg, Oosterhout, Waalwijk, Gorinchem en Dordrecht. Uiteraard opereert het bedrijf landelijk en zelfs tot over onze landsgrenzen o.a. in België en Duitsland.

“Na enkele bijeenkomsten van BCA als introducé te hebben bijgewoond, heb ik besloten om lid te worden van de Businessclub. Naast het feit dat het voor mij een zakelijk netwerkplatform is, brengt BCA ook amusement en gezelligheid. BCA biedt mij de mogelijkheid om in contact te komen en blijven met collega ondernemers uit onze regio”.[/one_half] [one_half_last]

[image source_type=”attachment_id” source_value=”1228″ effect=”none” width=”295″ autoHeight=”true” quality=”100″ lightbox=”true”]

logo_Drabbe

[/one_half_last]

[divider_top]

Lid op de middenstip:  Johan van Anrooy, Ankro Kunststof Verspaning

[one_half]Van wat zestien jaar geleden nog vooral een hobby was, heeft Johan van Anrooy samen met zijn vrouw Sonja en collega’s kunnen uitbouwen tot een bloeiend bedrijf:  Ankro Kunststof Verspaning, gespecialiseerd in verspanende bewerkingen van technisch hoogwaardige kunststoffen en andere materialen.

Met zijn eerste draaibank maakte Johan in de garage in Woudrichem van alles voor iedereen die wat nodig had. Na verloop van een aantal jaren werd de garage te klein en werd  een hal met woonhuis aangekocht aan de Leemansstraat in Werkendam. Inmiddels is Ankro gevestigd op het nieuwe gedeelte van industrieterrein de Bruine Kilhaven in Werkendam. Op het uiterste puntje van de Ir. Lelystraat staat een modern en duurzaam pand, waar een aardwarmtepomp zorgt voor een aangenaam werkklimaat. Onlangs heeft Ankro, waar 6 mensen vol enthousiasme werkzaam zijn, het machinepark uitgebreid met een nieuwe draai-freescombinatie.

Johan is geboren in Rijswijk en Sonja komt uit Woudrichem. Johan: “Ik heb vroeger 4 jaar in de jeugd van Rijswijkse Boys gevoetbald. Langer heeft mijn voetbalcarrière niet geduurd. Tegenwoordig stap ik graag op de racefiets, terwijl Sonja aan hardlopen doet.” Naast het fietsen is motorrijden een favoriete bezigheid van ons businessclublid.

Van Anrooy is lid geworden van Businessclub Almkerk, nadat hij door Laurens van Wijk van Metaalservice Altena was uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse footgolf acitiviteit van de BCA. “Ik zocht een netwerkplatform met een informele uitstraling. Het gemoedelijke karakter van Businessclub Almkerk sprak me meteen aan. Bij BCA komen gezelligheid en professionaliteit samen.”[/one_half] [one_half_last]

DSC_0330

Ankro_log

[/one_half_last]

[divider_top]

Lid op de middenstip:  Adriaan Hakkers, Hakkers B.V.

[one_half]Sinds februari 2013, toen bekend werd dat zijn zoon Derk bij V.V. Almkerk kwam voetballen, is Adriaan Hakkers wekelijks langs de lijn te vinden bij uit- en thuiswedstrijden van het eerste elftal. Adriaan woont met zijn vrouw Cora en hun kinderen Derk en Marit in Oudendijk. “We vormen een zeer sportief gezin. Cora tennist en is actief als vrijwilligster bij TV TIOS in Sleeuwijk. Dochter Marit is fanatiek hockeyster en speelt daarnaast graag tennis. Zelf heb ik, als geboren Werkendammer, tot en met de A1 bij Kozakken Boys gespeeld. Dit was met de lichting van o.a. Philip den Haan. Ik doe nu nog aan tennis en skiën.” En over zijn zoon: “ Derk heeft 9 jaar deel uitgemaakt van de jeugdopleiding van RKC/Willem II en kwam in die periode voor Nederland onder 14, onder 15 en onder 16 uit, met o.a. Boëtius en Depay. Helaas ging het voetballen bij een BVO ten koste van zijn studie en daarom heeft Derk bijna een jaar geleden de overstap naar eersteklasser Almkerk gemaakt.”

Adriaan Hakkers is commercieel directeur van Hakkers B.V. te Werkendam, een middelgrote waterbouwkundige aannemer met meer dan 100 personeelsleden. Een kerngezonde en dynamische onderneming. Adriaan: “Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1875 en ik ben lid van de 4e generatie die het bedrijf leidt. In 2014 werk ik 35 jaar bij de zaak.” Hakkers B.V. heeft een werkgebied dat zicht uitstrekt van Maastricht tot Texel. Opdrachtgevers zijn met name: Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, havenschappen, petrochemische bedrijven en overige watergerelateerde bedrijven.

“Om mijn netwerk te vergroten, zowel zakelijk als privé, ben ik lid geworden van Businessclub Almkerk. Inmiddels heb ik BCA als een professionele en actieve businessclub leren kennen.”[/one_half] [one_half_last]

[/one_half_last]

[divider_top]

Lid op de middenstip:  Albert Haars, Haars Tours

[one_half]Geboren en getogen ‘aan de overkant’, maar inmiddels woonachtig in Uppel en lid van Businessclub Almkerk; Albert Haars past zich prima aan in het Land van Heusden en Altena. Ondanks dat hij zelf niet actief heeft gespeeld, draagt Albert de voetbalsport een warm hart toe. “Mijn dochter Jessica speelt in de MC1 van GJS en zelf ben ik lid van de businessclubs van GVV Unitas en GJS”.

Albert is twee jaar geleden getrouwd met Natasja en het gezin kent in totaal 5 kinderen. Sinds kort woont het gezin in een prachtige vrijstaande woning in Uppel, dicht bij de Watertoren. Hij heeft een druk leven, waardoor zijn hobby’s er soms bij inschieten. “Vrije tijd is voor mij schaars, maar als ik tijd heb dan squash ik graag”.

In 1985 heeft Albert zijn bedrijf Taxi Haars opgericht. Sinds de oprichting is Taxi Haars gegroeid van 6 wagens en evenzoveel medewerkers naar meer dan 100 wagens met circa 170 medewerkers. Haars Tours maakt deel uit van de Haars Groep waaronder ook Taxi Haars valt en biedt alle vormen van personen vervoer aan inclusief rolstoelvervoer.

“Ik ben lid geworden van Businessclub Almkerk, omdat ik iets voor het dorp wil betekenen. En voor mij is het een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere ondernemers. BCA biedt voor mij uitstekende netwerkmogelijkheden”.[/one_half] [one_half_last]

[/one_half_last]

[divider_top]

Lid op de middenstip: Laurens van Wijk, Metaalservice Altena

[one_half]Als geboren en getogen Almkerker was Laurens van Wijk al van kleins af aan bij de voetbalvereniging Almkerk te vinden. Zijn carrière in het eerste elftal eindigde jammer genoeg veel te snel. “Na alle jeugdelftallen te hebben doorlopen debuteerde ik op mijn 17e in het eerste. Maar in een oefenwedstrijd scheurde ik mijn kruisbanden, wat direct het einde van mijn actieve loopbaan bij Almkerk betekende.”

Het weerhield Laurens er niet van een bekend gezicht bij de vereniging te worden. Na zijn herstel voetbalde hij nog in de lagere elftallen en daarnaast acteerde hij enkele jaren als leider van verschillende teams. Elke zaterdag is hij rond de Almkerkse velden te vinden als trouwe supporter van het eerste. “Naast voetbal is muziek mijn andere grote passie. Zelf bespeel ik geen instrument maar ik kan erg genieten van de goede muziek uit de jaren ’60 en ’70!”, vertelt Laurens, die getrouwd is en met zijn vrouw Wilma twee kinderen heeft.[/one_half]

[one_half_last] [/one_half_last]

Samen met vrouw Wilma startte Laurens in 2006 met zijn Metaalservice Altena. “Onze werkzaamheden zijn het produceren en/of monteren van verschillende metalen toepassingen zoals trappen, bordessen, hekken, dakspanten en ballastpompen. Ons sterke punt is allereerst onze veelzijdigheid, we kunnen een zeer breed scala aan metalen producten en systemen leveren. Daarbij werken we op een no-nonsense manier: helderheid in levering, planning en kwaliteit staan bij ons voorop.”

Door middel van zijn lidmaatschap van de Business Club Almkerk wil Laurens een bijdrage leveren aan de groei van de Voetbalvereniging Almkerk. “Dat staat bij mij voorop, maar het feit dat het lidmaatschap me de gelegenheid geeft gezelligheid met zakelijke groei te combineren is een zeer mooie bijkomstigheid.”


[divider_top]

Lid op de middenstip: Erno Kwetters, Blankers & Van Vark

[one_half] Bij Erno Kwetters is de link met Almkerk al snel gelegd. Erno – getrouwd, twee kinderen – woont in Almkerk en bezoekt iedere thuiswedstrijd van het eerste van de V.V. Almkerk. Bovendien staat hij ook ’s ochtends al langs de lijn om zijn zoon Andres, die in de E1 voetbalt aan te moedigen.

“Zoals mijn achternaam al doet vermoeden, kom ik uit Veen. Daar heb ik dan ook 20 jaar zelf gevoetbald en verschillende (bestuurs)functies binnen de vereniging vervuld. Bij Almkerk ben ik enkele jaren als jeugdleider/trainer actief geweest. Naast voetbal is golf een hobby die ik met veel plezier beoefen.”[/one_half]

[one_half_last]  [/one_half_last]

Sinds 1 januari 2010 is Erno mede-eigenaar van Blankers & Van Vark Administratieve dienstverlening en advies. “Als bedrijfs- en belastingadviseur adviseer ik ondernemers bij bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken. Deskundigheid en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal.” Blankers & Van Vark onderscheidt zich door hun vakkennis en de toespitsing van hun diensten op het MKB. “Toegevoegde waarde leveren we in de manier waarop wij onze diensten zorgvuldig afstemmen op de behoeften en doelstellingen van onze opdrachtgevers.” Niet alleen Erno is binnen het bedrijf betrokken bij de V.V. Almkerk. “De andere eigenaars, David Blankers en Elibert Van Vark, wonen ook allebei in Almkerk en hebben zoons die bij de vereniging voetballen. Naast het feit dat lid worden van de Business Club Almkerk ons de gelegenheid biedt goede contacten te leggen met ondernemers uit de regio, dragen we de V.V. Almkerk vooral een heel warm hart toe en werken we graag mee aan de verdere ontwikkeling van de vereniging.”

[divider_top]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *