19-01-2012: De oprichtingsbijeenkomst van de Business Club Almkerk

De bal rolt!

De zaal bovenin het clubhuis aan de Sportlaan te Almkerk was goed gevuld, de bezoekers prima verzorgd met koffie en wat lekkers en het bestuur stond met een goed verhaal klaar om een ieder uit te leggen waar de Business Club Almkerk voor staat. De oprichtingsbijeenkomst van de Business Club Almkerk was dan ook een groot succes.

Nadat bezoekers waren verwelkomd door voorzitter Johan van Os, vertelde bestuurslid Theo van der Stelt over het ontstaan, de missie en de doelstellingen van de Business Club Almkerk. Overtuigend bracht Theo over dat de Business Club Almkerk een actieve club wil zijn, waar tenslotte netwerken in een informele sfeer centraal staat. Daarnaast beschreef Theo de relatie die de Business Club Almkerk heeft met de V.V. Almkerk, en op welke wijze laatstgenoemde vereniging ondersteund kan worden.

Nadat Gijsbert ten Heuvel de totstandkoming van de huisstijl en de website had beschreven, togen de bezoekers naar de naastgelegen ruimte waar ze door de gastvrouwen werden ontvangen en uitgenodigd het glas te heffen. De laatste bezoekers keerden pas laat huiswaarts en het bestuur van de Business Club Almkerk kijkt terug op een zeer geslaagde avond.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *