Presentatie nieuwe kleding 1e elftal vv Almkerk voor wedstrijddagen

Op donderdag 5 april jl. heeft de A-selectie van vv Almkerk de nieuwe kleding uit handen van Gert Ambachtsheer, managing director van Venturion Investment Group, overhandigd gekregen. Met deze kleding, die spelers en begeleiding op wedstrijddagen dragen, is de A-selektie voor de komende seizoenen opnieuw keurig netjes geoutilleerd. Met recht kunnen we allemaal trots zijn op de nieuwe outfit (zie foto).

Businessclubleden, sponsoren, bestuursleden en afgevaardigden van de supportersvereniging waren uitgenodigd en aanwezig om deelgenoot te zijn van deze feestelijke happening. De voorzitter van de sponsorcommissie, de heer Cees Ambachtsheer, bedankte beide sponsoren, Venturion Investment Group alsmede Van der Stelt Wonen en Mode, die dit mogelijk hebben gemaakt. Zowel Gert Ambachtsheer als Liesbeth van der Stelt kregen namens de vv Almkerk als blijk van waardering een bos bloemen uitgereikt. Ook mevrouw Van der Meijden (initiatiefnemer) kreeg voor haar inspanningen als dankbetuiging een bos bloemen uitgereikt. De aanvoerder van het 1e elftal, Mark van Noorloos, bedankte alle sponsoren en initiatiefnemers vervolgens voor de nieuwe outfit. Laatstgenoemden mochten van de aanwezigen de vele complimenten in ontvangst nemen voor het uiteindelijke resultaat.

Laten we hopen dat deze sponsoring voor de spelers een extra stimulans oplevert om ook volgend seizoen deze chique outfit op 1e klasse nivo te kunnen presenteren. Na de officiële afsluiting hebben alle aanwezigen nog kunnen nagenieten van een hapje en een drankje in de bestuurskamer van de vv Almkerk.