19-11-2013 BCA bezoekt de interland Nederland-Colombia

Na vorig jaar een wedstrijd van RKC te hebben bezocht, organiseerde Businessclub Almkerk dit keer een bezoek aan het Nederlands Elftal in de Amsterdam Arena. Tegenstander was Colombia, de nummer 4 van de FIFA Wereldranglijst. Na genoten te hebben van erwtensoep en roggebrood met spek, geserveerd door Arianne en Hanny, vertrokken we met 35 personen per touringcar van Haars Tours naar Amsterdam.

In de bus werden de gasten door BCA-voorzitter Johan van Os welkom geheten en voorzien van informatie voor de rest van de avond. Onderweg werd stevig gediscussieerd over de kracht van Colombia en dan met name van spits Falcao. En uiteraard was ook de kraker Zweden-Portugal, oftewel Zlatan-Ronaldo, onderwerp van gesprek.

Bij aankomst in Amsterdam werden de toegangsbewijzen voor vak 410 uitgedeeld. Nadat iedereen voorzien was van een kaartje, wandelde het complete gezelschap naar het stadion. Daar bleek dat Colombia deze avond werd aangemoedigd door een grote supportersschare, verspreid over het hele stadion. Dat zorgde voor een gezellige sfeer.

De wedstrijd was spannend, maar helaas bleven doelpunten uit. Aangezien Nederland bijna een uur met 10 man speelde, was de 0-0 een acceptabel resultaat.

De bondscoach overdreef na afloop toen hij sprak over de beste wedstrijd onder zijn leiding tot nu toe. Die persconferentie maakten wij echter niet mee, want de touringcar was alweer onderweg naar Almkerk. Cees Ambachtsheer sprak de aanwezigen nog even toe en rond 24.00 uur arriveerden we bij het prachtige sportcomplex van VV Almkerk, waar we in de sponsorruimte nog konden genieten van een hapje en een drankje. Het was goed om te constateren dat een groot deel van het gezelschap mee naar binnen ging.

De leden van BCA en hun introducés konden weer terugkijken op een geslaagde avond. Onze speciale dank gaat uit naar Albert Haars van Haars Tours, die de kosten van het vervoer deze avond volledig voor zijn rekening heeft genomen.

Hieronder vindt u een impressie van deze gezellige avond!