29 maart 2022 Nederland-Duitsland in de Johan Cruijff Arena

Op deze dinsdagmiddag werden de BCA leden en hun introducees met soep en broodjes van Lunchroom Van Alles Wat in de voetbalkantine ontvangen. Met 35 personen vertrokken we kort na 18.00 uur per dubbeldekker van Almei Tours naar Amsterdam voor een bezoek aan de interland Nederland-Duitsland.

In de Johan Cruijff Arena was er voldoende gelegenheid om eerst nog even een biertje te drinken. Cees Ambachtsheer had mooie zitplaatsen op de 1e ring geregeld, zodat we de Nederlandse en Duitse sterren goed van dichtbij konden bekijken. De interland eindigde in een 1-1 gelijkspel en beide doelpunten vielen aan onze kant. Na afloop ging het uiteraard alleen nog maar over de geannuleerde strafschop voor Nederland.

Nadat we enkele leden bij de bar vandaan konden krijgen, reed Albert Haars ons weer naar Almkerk. Daar was nog gelegenheid om onder het genot van een natje en een droogje na te praten over de wedstrijd en over al het andere wat ons bezighoudt.

Het volgende evenement staat gepland op 18 mei 2022. We brengen dan een bedrijfsbezoek aan Solid Systems met aansluitend diner en borrel.